Zondag voor de Vervolgde Kerk

Ook dit jaar organiseert Open Doors de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Deze zal plaatsvinden op zondag 7 juni. Door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, zal de Zondag voor de Vervolgde Kerk dit jaar echter een andere vorm hebben dan voorheen.

Internetkerkdienst

In samenwerking met Groot Nieuws Radio organiseert Open Doors de Zondag voor de Vervolgde Kerk op 7 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur in de vorm van een internetdienst. In deze bijzondere bijeenkomst gaat dominee Ron van der Spoel voor en zal de muziek verzorgd worden door Marcel en Lydia Zimmer en band.

De livestream van de dienst is op zondagochtend 7 juni te volgen op deze pagina, via het Open Doors YouTube kanaal en de website van Groot Nieuws Radio.

Aansluitend op de online dienst, volgt er van 11.00 tot 11.30 uur een nabespreking met Ron van der Spoel waarin er gelegenheid is om een reactie te geven en vragen te stellen naar aanleiding van de preek.

Zelf organiseren?

Naast de internetkerkdienst die Open Doors in samenwerking met Groot Nieuws Radio organiseert, blijft het nog steeds mogelijk om een spreker uit te nodigen die bij u in de gemeente (bijvoorbeeld tijdens een online dienst) over dit onderwerp komt spreken.

Helaas is het niet meer mogelijk om voor de dienst van zondag 7 juni een spreker van Open Doors uit te nodigen om te (s)preken. Wel is het mogelijk om later alsnog een spreker aan te vragen, die over de vervolgde kerk komt (s)preken. Een spreker reist regelmatig naar landen waar christenen vervolgd worden en vertelt vanuit zijn of haar ervaring over de situatie van christenen.

Wilt u een spreker uitnodigen? Klik op onderstaande knop en vul het aanvraagformulier in. Dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een spreker aanvragen

Kies in het formulier bij Soort Presentatie voor Anders, namelijk: en geef aan dat het om een spreker voor de Zondag voor de Vervolgde Kerk gaat.
 

Preekschets ontvangen?

Net zoals voorgaande jaren, heeft Ds. Ron van der Spoel een preekschets opgesteld voor de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Wilt u de preekschets ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. U krijgt de preekschets vervolgens digitaal toegestuurd.