Hoe combineer je een buitenactiviteit, inspirerende quotes van Anne van der Bijl, teamwork en heftige verhalen uit de vervolgde kerk in één evenement? Meld je aan als organisator van een Walk for Persecuted Women, ontvang een materialenbox en je komt er vanzelf achter! Maak jouw Walk tot een succes en sta op de bres voor vervolgde christenvrouwen.

Walk for Persecuted Women


“Wij werden verstoten uit ons dorp omdat we christen zijn. Het leven was echt niet makkelijk voor ons.” Dit is het begin van het verhaal van de Indiase Rita. Al bijna 65 jaar steunt Open Doors vrouwen als zij die slachtoffer zijn van christenvervolging. En jij kan ons daarbij helpen!

Organiseer in 2020 een Walk for Persecuted Women en zamel al wandelend, hardlopend of op andere wijze geld in voor vervolgde christenvrouwen. Weet je (nog) niet hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen je graag op weg! Meld je aan als organisator, ontvang de materialenbox die we hebben samengesteld en laat je inspireren.

Waarom voor vrouwen?
Waarom zou je je specifiek zorgen maken over vrouwen die vervolgd worden? Lees hier meer over de vervolging waar vrouwen onder lijden. 

Kom jij in actie voor vervolgde vrouwen? Meld je via deze pagina aan als organisator van een Walk. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een materialenbox toe waarmee jij aan de slag kan. Hierin zit niet alleen een handleiding, maar ook handige hulpmiddelen om jouw Walk op te zetten.

Een video om jouw Walk te promoten verschijnt binnenkort ook op deze webpagina!

IK WIL ME AANMELDEN OM DE WALK TE ORGANISEREN

Hoe werkt het?
In de afgelopen jaren haalden honderden vrouwen al wandelend geld op voor vervolgde vrouwen. De Women Walk for Women krijgt nu echter een nieuwe draai: met de Walk for Persecuted Women verandert het doel niet, maar het concept wel. Vanaf nu zijn ook mannen en kinderen van harte welkom om mee te lopen! En wil je iets anders doen dan wandelen? Hardlopen, fietsen, een rit te paard maken: geef nu je eigen draai aan de Walk. Zamel op een plek naar jouw keuze en op eigen manier geld in voor vervolgde vrouwen.

Wil je liever niet organiseren, maar wel deelnemen aan een Walk? Klik dan op onderstaande button.

IK WIL MEEDOEN AAN EEN WALK

Heb je vragen over het organiseren van of deelnemen aan een Walk for Persecuted Women? Neem dan gerust contact met ons op via info@opendoors.nl of 0341-465 000.

Wat gebeurt er met de opbrengsten?
Wanneer je een Walk for Persecuted Women organiseert of sponsort zamel je geld in voor het werk van Open Doors onder vervolgde vrouwen. Waar wordt dit geld voor gebruikt? We bieden traumazorg aan slachtoffers van seksueel geweld. Andere vrouwen leren wat hun rechten zijn, krijgen lees- en schrijfles en weer anderen leren een beroep zodat ze op eigen benen kunnen staan. De Indiase Rita volgde zo’n training en ze zegt daarover: “Toen ik over deze training hoorde, meldde ik me aan en sindsdien heb ik veel geleerd. Ik ben zo dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen!”

Ben je op zoek naar verhalen van vervolgde vrouwen? Je leest ze hier: