Walk for Women

Al bijna 65 jaar steunt Open Doors vrouwen die slachtoffer zijn van christenvervolging. We bieden traumazorg aan slachtoffers van seksueel geweld. Andere vrouwen leren wat hun rechten zijn, krijgen lees- en schrijfles en weer anderen leren een beroep zodat ze op eigen benen kunnen staan. Want onze missie is ‘Het versterken van datgene wat dreigt te sterven.’ En jij kan ons daarbij helpen!

Blokkeer zaterdag 28 september in je agenda en loop je wandelschoenen in, want er komt weer een Walk for Women aan! Door middel van deze sponsorwandeling kun jij geld ophalen voor vervolgde christenvrouwen. En weet je wat tof is? Dit jaar zijn ook mannen en kinderen van harte welkom om hieraan mee te doen!

Hoe werkt het?
In de afgelopen jaren haalden honderden vrouwen al wandelend geld op voor vervolgde vrouwen. Dit jaar kun je op verschillende manieren meedoen aan de Walk for Women. Loop mee met de Walk van Open Doors op zaterdag 28 september, organiseer zelf een Walk of loop mee met een sponsorwandeling bij jou in de buurt. 

Wanneer je meedoet aan een Walk for Women zamel je geld in voor het werk van Open Doors onder vervolgde vrouwen.