Heb jij een verlangen om naar de vervolgde kerk te gaan? Wil je ontdekken hoe de Here God jou gebruikt? En geloof je dat jouw gebed verschil maakt? Ga dan met ons mee op reis! Open Doors biedt verschillende reizen aan naar landen waar onze broeders en zusters vervolgd worden.

Update in verband met corona:
het coronavirus verspreidt zich steeds verder, ook mogelijk naar de landen waar we dit jaar naartoe reizen. Wat zijn de gevolgen voor jouw reis met Open Doors? Klik op onderstaande button voor antwoorden op de meest gestelde vragen over reizen met Open Doors en het coronavirus.

Open Doors Reizen en het coronavirus

Reizen in 2020/2021

Benieuwd naar enkele landen die je in 2020 en 2021 met Open Doors kunt bezoeken? Hier vind je per land meer informatie over de reis erheen.

Bidden en ontmoeten 

Elke reis met Open Doors is anders. In sommige landen is het te gevaarlijk voor christenen om met ons af te spreken. In zo’n geval reizen we rond en bidden we voor het land, de regering en de christenen daar. In andere landen krijgen we wel de kans om onze broeders en zusters te ontmoeten. We luisteren naar hun verhalen, bidden met hen en laten hen merken dat ze er niet alleen voor staan. Elke reis is een zegen en we nodigen jou uit om dit, samen met ons, te beleven!

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze reizen? Lees onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op via 0341-465000 of via ons contactformulier.

Ik ontvang graag de reisgidsIk wil mee op reisIk heb een vraag