Centraal-Azië - 16 januari 2020

Khan uit Centraal-Azië hersteld na aanval van broers

Nadat Khan* uit Centraal-Azië was gedoopt, werd hij door zijn broers aangevallen. Hij herstelde van zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Vorig jaar september vroegen we om gebed voor deze situatie. We zijn dankbaar om te kunnen delen dat het goed gaat met Khan. Hij is enthousiaster dan ooit over het evangelie en reist samen met zijn vrouw rond om het evangelie in omliggende dorpen aan moslims te vertellen. Inmiddels zijn er al een paar huiskerken gestart!

Het stel heeft nog steeds ons gebed nodig, want hun omgeving staat niet achter hun leefwijze. Khans broers zeiden onlangs: “We schamen ons voor jouw geloof. Jouw gedrag maakt ons beschaamd tegenover de gemeenschap. Het lijkt erop dat je niet zal stoppen tot je dood, dus wij zullen jou tegenhouden.”

Gerelateerde nieuwsberichten