New Wine Zomerconferentie 2019

De New Wine Zomerconferentie komt er weer aan! Van zaterdag 20 juli tot en met vrijdag 26 juli bezoeken duizenden christenen het terrein van Landgoed Velder in Liempde. Open Doors is ook dit jaar aanwezig met een stand en verschillende bijzondere activiteiten.

Bemoedigingscampagne India
Op dit moment loopt de 'Eén voor India'-campagne. Een campagne waarmee we op de bres staan voor vervolgde christenen in India. Wil je jouw broeders en zusters bemoedigen? Dat kan tijdens de New Wine Zomerconferentie bij onze stand! Schrijf een Bijbeltekst of deel een bemoediging. Alle berichten worden naar vervolgde christenen in India gestuurd. Kinderen kunnen een kleurplaat maken om naar India te sturen.

Lees over 'Eén voor India'

Geheime Kerk-dienst
Wat blijft er van onze kerkdiensten over als alle uiterlijke vertoon wegvalt? Die vraag komt geheid op je af als je de Geheime Kerk-dienst op zondagavond 21 juli bezoekt. Je ontdekt hoe vervolgde christenen in India hun geloof beleven, vaak onder de zwaarste omstandigheden.

Bootcamp
Ben je jong, oud(er), sportief of juist helemaal niet? Op dinsdag 23 juli geeft Open Doors vier bootcamp-sessies voor wie in beweging wil komen tussen de diensten en seminars door. Kom in beweging voor de vervolgde kerk tijdens een van de sportieve sessies. Meedoen? Meld je aan bij de stand van Open Doors!Lees over de New Wine Zomerconferentie

Zien we jou ook op de Zomerconferentie?