Muskathlon Ethiopië


Wat: Mountainbiken, hardlopen of wandelen in Ethiopië
Wanneer: 7 t/m 15 mei 2021

AANMELDEN     ONDERSTEUN EEN DEELNEMER

Nooit eerder reisde Open Doors zelf met een Muskathlon af naar Ethiopië. Toch is onze aanwezigheid en gebed voor dit land hard nodig. In delen van Ethiopië neemt de invloed van de islam steeds meer toe. Zo zijn er scholen waar iemand gratis onderwijs krijgt als hij moslim wordt.

In andere delen van Ethiopië leven stammen die eisen dat iedereen meedoet aan hun rituelen en gevechten. Als een christen weigert, betaalt hij daar een hoge prijs voor. Hij wordt gedwongen zijn geloof op te geven of verliest de toegang tot bepaalde voorzieningen.Deze christenen zijn onderdeel van hetzelfde Lichaam van Christus als jij. Laat hen met deze Muskathlon zien dat ze er niet alleen voor staan!

Muskathlon reis

Tijdens je reis ontmoet je Ethiopische christenen die dagelijks in aanraking komen met vervolging. Je reist door een land waar verdeeldheid heerst en krijgt de kans om iets van Jezus' liefde uit te stralen en door te geven.

De Muskathlon is meer dan zomaar een reis en een marathon lopen. Heb je vragen over deze of een andere Open Doors Muskathlon? Kijk dan op de Muskathlon site of vul onderstaand formulier in. Wij nemen na het invullen van het formulier zo snel mogelijk contact met je op.