01-08-2019 - Open Doors

Wat kunt u tijdens de Open Doors-dag verwachten?

Wat kunt u tijdens de Open Doors-dag verwachten?

Tijdens de Open Doors-dag krijgt u de kans om heel dicht naast vervolgde christenen te staan. Een bijzondere dag die u niet wilt missen!

Wat kunt u verwachten tijdens de Open Doors-dag?
  • Sprekers uit de vervolgde kerk die vanuit hun eigen ervaring vertellen. Hun verhalen zijn indrukwekkend én uitdagend voor uw eigen geloofsleven. Een van de sprekers is pastor Daniël uit Irak. U kunt hier meer over hem lezen. Binnenkort volgen verhalen over de andere sprekers.
  • Samenzang onder leiding van Jan Willem van Delft (bekend van Nederland Zingt) en zijn band. Speciaal voor de Open Doors-dag zingt Carla uit Libanon een aantal nummers mee. Ze is de dochter van een Iraakse vluchteling en zet haar muzikale talent in om gedesillusioneerde jongeren te bereiken.
  • Een bemoedigende boodschap van dominee Ron van der Spoel. Hij is tevens gastheer tijdens de Open Doors-dag.
  • Volop mogelijkheden om meer te weten te komen over christenvervolging wereldwijd en het werk van Open Doors. In de middagpauze kunt u verschillende stands en workshops bezoeken.
  • Speciale programma’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze programma’s zijn ingedeeld in drie groepen naar basisschoolklas: 1 t/m 3, 4 t/m 6 en 7 & 8.
 


Inmiddels zijn alle plekjes in het kinderprogramma opgevuld. Wilt u uw kinderen toch graag meenemen, bestel dan ook voor hen een ticket (voor een volwassene). U bent natuurlijk vrij om of alleen het ochtend- of alleen het middagprogramma te bezoeken.