10-10-2019 - Open Doors

Kies je eigen pauzeprogramma

Na het ochtendprogramma kunt u op de Open Doors-dag verschillende stands en een uitgebreide boekwinkel bezoeken. Daarnaast kunt u kiezen uit vier korte pauzeprogramma’s.

Kom luisteren naar theatermaker Martin Brand of zangeres Carla Chamoun. Praat na met spreker Mojtaba over zijn bijzondere ervaringen in een Iraanse gevangenis. Of laat u verrassen door verhalenverteller Matthijs Vlaardingerbroek.

Hieronder zetten we de vier pauzeprogramma’s op een rijtje. Elk programma duurt 30 minuten.
  1. Martin Brand: Martin Brand bracht verschillende gospelalbums uit, maar houdt zich tegenwoordig vooral bezig met muziektheater. Daarbij werkt hij regelmatig samen met pianist en liedjesschrijver Henk Doest, zoals ook op de Open Doors-dag.
  2. Carla Chamoun: Tijdens het ochtendprogramma kunt u al kennismaken met deze Libanese zangeres. Voor wie in een meer intieme setting van haar prachtige stem wil genieten, verzorgt zij een extra optreden in de pauze.
  3. Mojtaba Hosseini: Mojtaba Hosseini is één van de sprekers in het ochtendprogramma. In de pauze gaat hij dieper in op de ontwikkelingen in zijn land en waarop zijn hoop voor de toekomst gebaseerd is. Ook beantwoordt hij graag vragen hierover.
  4. Matthijs Vlaardingerbroek: Matthijs Vlaardingerbroek is verhalenverteller en goochelaar. Met zijn optredens is hij graag een reisgenoot in het geloof, om medereizigers met goede moed op pad te helpen. Op de Open Doors-dag speelt hij zijn programma ‘Schatten moet je delen’.
 


Inmiddels zijn alle plekjes in het kinderprogramma opgevuld. Wilt u uw kinderen toch graag meenemen, bestel dan ook voor hen een ticket (voor een volwassene). U bent natuurlijk vrij om of alleen het ochtend- of alleen het middagprogramma te bezoeken.

Tickets voor de Open Doors-dag zijn gratis. Natuurlijk kost de organisatie van de dag wel geld: ongeveer 40 euro per bezoeker. Wilt u bijdragen aan de onkosten? Hartelijk dank!