Voedselhulp voor vervolgde christenen in de coronacrisis

Achteraan de rij bij hulpverlening, gedwongen worden met coronapatiënten te werken: zo worden christenen soms behandeld door gemeenschappen en regeringen in deze coronacrisis. Vervolgde christenen stuurden ons een noodkreet: ‘Kan Open Doors ons helpen?!’

Hoewel het moeilijker dan ooit is hen te bereiken, doen partners van Open Doors wat ze kunnen om te voorzien in hun behoeften. In India en andere Aziatische landen delen zij voedselpakketten uit aan honderden christenen die hun baan verloren door de crisis. “Meer dan eens barstten zij in huilen uit, van blijdschap en dank aan de Here God voor die ondersteuning”, vertelt een van hen.
 

Helpt u mee? Uw gift ondersteunt christenen in landen die getroffen zijn door het virus.


Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Op deze pagina kunt ook geven voor het werk van Open Doors wereldwijd. Geeft u liever voor een specifiek project of ziet u voorbeelden van de projecten die Open Doors doet? Neem dan een kijkje op de projectenpagina

Open Doors werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen. Daarnaast wil Open Doors westerse christenen betrekken bij de vervolgde kerk.

Open Doors doet dit omdat ze gelooft dat wanneer één lid lijdt, alle leden meelijden (1 Korintiërs 12:26) en omdat ze gelooft in de zendingsopdracht (Matteüs 28:19) en dat alle deuren openstaan voor het Evangelie.