Liveblog verbouwing

Op deze pagina plaatsen we met enige regelmaat updates over de verbouwing van ons pand. Zo geeft Benno Oosterom (projectmanager verbouw), u eens per drie weken een update over de voortgang van de verbouwing. Maar ook als er tussentijds updates zijn of belangrijke mijpalen worden bereikt, leest u dat als eerste op deze pagina.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de verbouwing? Check dan regelmatig deze pagina en kom als eerste te weten wanneer u ons nieuwe kantoor en bezoekerscentrum kunt komen bekijken!

Mei 2020
 

11 mei: update van de projectmanager verbouw

Graafwerkzaamheden voor de fundering

‘Kun jij Open Doors helpen hun bouwplannen, die er al zo lang zijn, te realiseren?’ Zo vroeg architect Willem Jan de Hek, inmiddels predikant, mij in het voorjaar van 2019. Wie is die ‘jij’?

Mijn naam is Benno Oosterom en vanuit mijn bedrijf DODUVA ontwikkeling en advies leveren wij o.a. projectmanagementdiensten.

De vraag kwam op een goed moment en sloot goed aan op onze kernwaarden. Waarde toevoegen door volhoudbare projecten te realiseren. Daar was ook de vraag van Open Doors.

Inmiddels zijn we, binnen een jaar na de start, zo ver dat wat gesloopt moest worden ook gesloopt is en de graafwerkzaamheden voor de fundering zijn gestart. Volgende keer iets meer over het ‘volhoudbare’ van de toekomstige behuizing van Open Doors. Ik vind het een voorrecht voor Open Doors te mogen werken!

  

April 2020
 

8 april: start sloop

Sloopwerkzaamheden

Start sloop

Als eerste actie is het asbest verwijderd, waarna de sloop is gestart. De bouwer heeft vervolgens materialen ingekocht zodat er snel gestart kan worden met de verbouwing.

 

Maart 2020
 

1 maart: kantoor leeggeruimd

Kantoor leeggeruimd

In maart is het kantoor leeggeruimd en zijn alle medewerkers verhuisd. In eerste instantie naar een tijdelijke kantoorruimte, maar in verband met het coronavirus, werken de meeste medewerkers sinds half maart vanuit huis.