Helpt u mee om ons werk vanuit een goed functionerend gebouw te kunnen doen? En steunt u het nieuwe bezoekerscentrum waar we jongere generaties betrekken bij de vervolgde kerk?

Vul dan hierboven het online donatieformulier in en doneer 12 maanden lang – dus zo lang de verbouwing duurt – 12 euro. Natuurlijk is ook ieder ander bedrag van harte welkom.

Volg de verbouwing op onze liveblog
 
 
 

Beste vrienden van Open Doors,

Ons pand in Ermelo is dringend aan een opknapbeurt toe na bijna vijftig jaar trouwe dienst! Aardappelfabriek, garage voor smokkelauto’s, kantoorgebouw. Dat is in het kort de geschiedenis van ons gebouw. En nu gaan we het vernieuwen.

Tegelijk willen we een bijzonder verlangen realiseren. We willen de verhalen van Anne van der Bijl en de andere pioniers van Open Doors bewaren en doorvertellen. Om komende generaties te informeren en te inspireren. Daarom willen we een bezoekerscentrum bouwen: de deuren gaan open bij Open Doors

Deelt u ons verlangen? Bouw dan mee!

De verbouwing duurt een jaar. We verhuizen daarom tijdelijk van Ermelo naar Harderwijk. Daarna verhuizen we terug naar een geheel vernieuwd en ruimer gebouw waar we toekomstbestendig aan het werk kunnen. En waar we mensen kunnen ontvangen in ons nieuwe bezoekerscentrum.

De plannen zijn mooi en spannend tegelijk. Zo hebben we nog ruim twee miljoen euro nodig om de verbouwing te bekostigen. Dat is veel geld. Uw hulp is dus meer dan welkom.

12 x 12

Helpt u mee? Vul dan hierboven het online donatieformulier in en doneer 12 maanden lang – dus zo lang de verbouwing duurt – 12 euro. Natuurlijk is ook ieder ander bedrag van harte welkom. U kunt ook uw gift overmaken op NL08INGB0000007733 o.v.v. 701908317012.

De verbouwing zet ons wel voor een dilemma, want we willen niet dat de opknapbeurt ten koste zou gaan van onze steun aan de vervolgde kerk. Twijfelt u tussen geven voor de nieuwbouw of de vervolgde kerk? Volg dan uw hart.

Bidt u ook met ons mee voor een gebouw dat in alle opzichten onze missie ondersteunt? Hartelijk dank voor uw betrokkenheid! Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen.

Maarten Dees
Directeur Open Doors Nederland

Heeft u vragen of suggesties? Mail dan naar bouw@opendoors.nl.