Bid

‘Bid voor ons’, is vaak het eerste wat vervolgde christenen vragen. Gebed is het fundament én een belangrijk onderdeel van het werk van Open Doors. Je kunt op allerlei manieren en momenten meebidden.

Gebedscampagne voor India

Christenen in India krijgen steeds meer te maken met vervolging. Het land is de afgelopen jaren dan ook enorm gestegen op de Ranglijst Christenvervolging. Ons gebed is hard nodig en daarom start Open Doors de tweejarige gebedscampagne 'Eén voor India' voor onze broers en zussen in India. Bid je mee?

Wekelijks gebedsnieuws

Wil je elke week per e-mail een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk ontvangen? Meld je dan hieronder aan en ontvang donderdag je eerste mail!


Gebedskalender

Voel je elke dag verbonden met vervolgde christenen door dagelijks voor hen te bidden. De gebedskalender van Open Doors helpt hierbij. Zes keer per jaar sturen we deze papieren kalender mee met het Open Doors Magazine.

Op de gebedskalender vind je een gebedspunt voor elke dag van de maand. De gebedskalender valt rond 6 februari op de mat. Wil je de gebedskalender per post ontvangen? Abonneer je dan op het gratis Open Doors Magazine.

Gebedsgroepen

Door het hele land bidden vrouwen samen voor vrouwen uit de vervolgde kerk. Ze komen samen in gebedsgroepen van Women to Women, het vrouweninitiatief van Open Doors. Elke twee maanden verschijnen er nieuwe verhalen met gebedspunten over vervolgde christenvrouwen.

Sluit je aan bij een bestaande groep. Of start zelf een nieuwe groep. Neem meteen contact met ons op via 0341-465000 of maak gebruik van het contactformulier.